Pokemon Go account kopen

Pokémon Go Account kopen

Wil je een Pokémon Go Account kopen met een hoger level? Dat kan! Wij bieden Pokémon Go Accounts aan die jij kunt kopen. Het is heel eenvoudig: kies welk level je wilt en bestel!

Hoe een Pokémon Go Account kopen?

Een Pokémon Go account kopen, hoe werkt dat nou eigenlijk? Het is heel eenvoudig en snel geregeld. Allereerst kies je welk level de account moet hebben die jij koopt. Kies bijvoorbeeld uit level 20, level 25 of level 30. Des te hoger het level, des te meer je moet betalen.

Als je de keuze hebt gemaakt bestel je een Pokémon Go Account. Je ontvangt je account doorgaans binnen 1 tot 24 uur. Je ontvangt de gegevens van het door jouw bestelde Pokémon Go Account per e-mail. Het e-mailadres dat bij het Pokémon Go account hoorde is nog niet geverifieerd. Zodra jij het Pokémon Go Account hebt ontvangen kun je het dus overzetten op jouw e-mailaccount en je eigen wachtwoord kiezen.

In onderstaand filmpje zie je hoe eenvoudig het is om een Pokémon Go Account te kopen.

Prijzen van Pokémon Go Accounts

De prijzen van een Pokémon Go Account kopen zijn afhankelijk van het account-level dat je koopt.
De prijs van een normaal Pokémon Go Account (geen zeldzaam account dus) in juni 2019:

Daarnaast zijn er ook nog zeldzame Pokemon Go accounts te koop. Deze bevatten zeldzame Pokémon en zijn daarom iets duurder. Nog zeldzamer zijn de Legendarische Pokemon Go accounts.

Pokémon Go Account kopen

Wil je direct op een hoger level Pokémon Go Account spelen? Koop dan eenvoudig en snel een Pokémon Go Account met een hoger level. Een goedkoop Pokémon Go Account kopen kan via onze betrouwbare partner MMOGA. Klik op onderstaande button om het actuele aanbod te bekijken en een account te kopen.

mmoga-button

MMOGA is een betrouwbare partner van ons voor het kopen van game-toebehoren. Het is van oorsprong een Duitse webshop, maar de website is beschikbaar in het Engels. Klik op bovenstaand logo van MMOGA om het aanbod Pokémon Go Accounts te bekijken.