Pokémon GO Plus kopen

Pokémon GO Plus kopen? Wij geven een overzicht van de goedkoopste aanbieders. Zo kun jij Pokémon GO Plus goedkoop kopen.

pokemon go plus kopen

Pokémon GO Plus kopen

Wil je Pokémon GO Plus kopen? Wij vergelijken de prijzen bij verschillende verkooppunten voor jouw. Zo ben jij er zeker van dat je Pokémon GO Plus zo goedkoop mogelijk koopt.

Momenteel willen veel mensen Pokemon GO Plus kopen, daardoor is het product voor veel verkooppunten lastig te leveren. Bekijk voor de actuele voorraad daarom de onderstaande webshops voor Pokemon GO Plus kopen.

Webshop Prijs
bolcom €42,- Bekijk
intertoys €45,- Bekijk
bartsmit-knop €45,- Bekijk

Wat is Pokémon GO Plus?

Pokémon Go Plus is een draagbare accessoire voor het populaire spel Pokémon GO. Het accessoire is te dragen om je arm als een soort van armband. Door Pokémon GO Plus te gebruiken kun je Pokémon GO spelen zonder telkens naar je smartphone te hoeven kijken, heel handig toch?

Pokémon GO Plus maakt via Bluetooth verbinding met je telefoon. Vervolgens kan je via de Pokémon GO Plus armband zien of er iets in je Pokémon GO spel gebeurd. Door middel van trillingen en het LED-display op de armband weet je of er iets gebeurd. Zo geeft Pokémon GO Plus jouw bijvoorbeeld een signaal als er een Pokémon is de buurt verschijnt. Met de Pokémon GO Plus mis je dus niets meer. Je kunt vervolgens ook Pokémon vangen door op de knop op je armband te drukken.

Pokémon GO Plus vereisten

Pokémon GO Plus kan alleen gebruikt worden in combinatie met het spel Pokémon GO. Daarnaast moet het Pokémon GO Plus accesoire altijd in de buurt van de smartphone worden gehouden tijdens het spelen, bijvoorbeeld in de broekzak.

De Pokémon GO Plus is alleen bruikbaar met de volgende smartphones:

  • iPhone 5 / 5c / 5s / SE / 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus met iOS 8 – 9
  • Android 4.4 of nieuwere versies die Bluetooth® Smart (Bluetooth v4.0 of nieuwer) en minimaal 2 GB RAM hebben.

Pokemon Go Plus is op voorraad:

Bekijk bij Bol.com