zeldzaam pokemon go account kopen

Zeldzaam Pokémon Go Account kopen

Wil je een zeldzaam Pokémon Go Account kopen? Dan zit je hier goed. Wij bieden Pokémon Go Accounts met zeldzame Pokémon en vele extra’s.

Wat is een zeldzaam Pokémon Go Account?

Een zeldzaam Pokémon Go Account is een account dat 5 tot 15 zeldzame Pokémons bevat. Dit zijn Pokémon zoals Dragonite, Snorlax met tenminst een CP Value van 2000. Afhankelijk van het aanbod kies jij zelf welk level account dat je koopt. De hoeveelheid stardust en het aantal Pokémon dat je ontvangt is willekeurig maar voldoet tenminste aan onderstaande criteria.

Een zeldzaam Pokémon Go account bevat het volgende:

  • 5 tot 15 zeldzame Pokémon (zoals Dragonite, Snorlax etc.) met tenminste een 2000 CP Value
  • 10+ Pokémon met minstens 95% IVs
  • 50+ verschillende Pokémon
  • 20+ Pokémon in Pokédex
  • 90.000+ Stardust
  • Team en In-Game naam kun je zelf kiezen
  • Voldoende ‘Candy’ om Pokémon te versterken of te laten evolueren

Hoe werkt het zeldzaam Pokémon Go Account kopen?

Een zeldzaam Pokémon Go Account kopen is heel eenvoudig. Allereerst kies je welk level account je wilt kopen, dit is natuurlijk afhankelijk van het actuele aanbod. Vervolgens vul je je gegevens in en betaal je. Je ontvangt je zeldzame Pokémon Go account dan tussen de 1 en 24 uur.

Het e-mailadres dat bij het zeldzame Pokémon Go account hoort is nog niet geverifieerd. Daardoor kun jij je eigen e-mailadres invoeren en deze verifiëren. Als je dat hebt gedaan is het Pokémon Go Account definitief van jouw. Heel eenvoudig dus.

Zeldzaam Pokémon Go Account kopen

Wil je genieten van de voordelen van een account met zeldzame Pokémon? Dat kan dus heel eenvoudig. Om een zeldzaam Pokémon Go account te kopen raden wij onze betrouwbare partner aan. Zij bieden zeldzame Pokémon Go Accounts aan.

Prijzen in Juni 2019:

zeldzaam pokemon go account

De bovenstaande prijzen van zeldzame accounts liggen hoger dan de prijzen van standaard Pokémon Go Accounts. Kijk hier: als je een standaard Pokémon Go Account kopen wilt. Je kunt ook zeer zeldzame accounts kopen, dit zijn Legendarische Pokemon Go accounts.